Trend Micro har blivit utsett till marknadsledande inom Endpoint Security av det oberoende analysföretaget Forrester

I fredags släpptes The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites Report för Q2 2018, en oberoende analytikerrapport för klientsäkerhet och vi på Trend Micro är stolta över att vi uppnådde högsta möjliga poäng i kategorin ”Strategi”, rankades högst i kategorin ”Nuvarande erbjudande” och bland de näst högsta poängen i kategorin ”Market presence”.

Vi på Trend Micro jobbar ständigt för att leverera bästa möjliga kvalitet och skydd för våra kunder och utvecklar kontinuerligt våra produkter för att säkerställa att vi är steget före bovarna. Att bli utnämnda till ledare i Forrester rapporten är en bekräftelse för oss – och för er – att våra produkter och prioriteringar verkligen erbjuder marknadens mest överlägsna skydd kring klientsäkerhet, och att vi framgångsrikt jobbar med att effektivisera och förenkla interaktionen kring klienter. Att dessutom få se att vi har våra kunders högsta förtroende är något som gör oss extra glada!

 

En marknadsledare

Slutanvändare blir allt mer viktigt för organisationer och företag att skydda eftersom största delen av alla intrång och attacker tar sig in den vägen. Därför letar företagen efter effektiva klientskydd som förenklar det dagliga arbetet för sina anställda genom att samarbeta med leverantörer som de litar på – leverantörer som har verktygen och kunskapen för att hantera moderna cyberhot. Det är precis vad vi på Trend Micro erbjuder och vilket stärks av resultatet av rapporten som visar på vår marknadsledande ställning och att värdet i vår XGen™-metodik.

Vi på Trend Micro är stolta över det vi åstadkommit hittills och vi kommer att fortsatta att erbjuda den mest flexibla och utrustade säkerhetssviten på marknaden för att skydda just din medarbetare och organisation på allra bästa sätt!

 

Bättre än next-gen

Det är särskilt glädjande och spännande att se hur våra bästa produkter och erbjudanden står sig mot andra next-gen leverantörer som försöker övertyga med att deras säkerhetslösningar erbjuder det bästa klientskyddet. Med stöd i rapporten, så visar det sig att Trend Micro’s erbjudande är mer kompatibelt med vad organisationer och företag faktiskt vill ha – enkelhet och integrering som förbättrar prestandan. Men framförallt visar rapporten att vi har den strategiska ambitionen att fortsätta utvecklas i det långa loppet och fortsätta skydda mot intrång och attacker.

Vi ser rapporten som ett bevis på värdet av XGen™ och att hur vi ser på digital säkerhet går i linje med vad som efterfrågas. Vi har en unik kombination och överskridande kombination av tekniker för att erbjuda den mest omfattande sviten som finns att tillgå idag – långt utöver vad som erbjuds från andra next-gen- och äldre AV-leverantörer. Detta är ytterligare en fördelaktig aspekt av XGen™, vilket gör det möjligt för oss att tillämpa rätt skyddsteknik vid rätt tidpunkt med minimal påverkan för slutanvändaren.

 

”Att kunderna sätter så höga betyg beror på att de värdesätter den effektiva malware- och exploit prevention programvaran högt, samtidigt som användarupplevelsen inte blir nämnvärt påverkad”, Per Forrester.

Vi är otroligt stolta och glada över att bli rankade som marknadsledare i The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites Report som kommer bara månader efter att vi rapporterats tillhöra toppskiktet i Gartner’s 2018 Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP). Vi på Trend Micro jobbar för att leverera högkvalitativa resultat och produktlösningar som står sig mot andra next-gen- och AV-leverantörer och det planerar vi på att fortsätta göra även i framtiden.

Klicka här för att ta del av The Forrester Wave ™: Endpoint Security Suites Report >>

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.